Potrettikuvaus koevedoksin

Potretit: Kammatkaa hiukset ja pysähtykää hetkeksi kameran eteen. Kuvaaja huolehtii, että tiedätte mitä teette ja näytätte omilta, ihanilta itseltänne. Kävelette, istuskelette ja hassuttelette yhdessä. Saatte itse valita kuvauksen jälkeen haluamanne kuvat koevedoksista. Lopullinen summa määräytyy valitun kuvamäärän mukaan. Potrettikuvauksissa on tyytyväisyystakuu! Maksat kuvausmaksun vain, jos haluat lunastaa kuvia itsellesi.

Yhden hengen henkilökuvaus 99 e

Koirakuvaus ihmisillä tai ilman 109 e

Vauvakuvaus (0 – 6 kk) 129 e

Huomenlahjakuvaus 129 e

Perhekuvaus 139 e

1 kuvatiedosto 17 e

5 kuvatiedostoa 57 e

10 kuvatiedostoa 87 e

20 kuvatiedostoa 147 e

30 kuvatiedostoa 214 e

Valmis dokumentaarinen kuvauspaketti

Dokumentaarinen kuvaus: Ottakaa valokuvaaja mukaan johonkin elämänne hetkeen, arkeen tai juhlaan. Ikuistetaan ne ohikiitävät hetket, jolloin teette omia juttujanne omina itsenänne – arvostaen ja lempeydellä. Kuvaaja valitsee kattavan ja runsaan paketin kuvia, joissa on mukana tilanteita ja kenties joitain kevyesti ohjattuja poseerauksia. Lopullinen summa on tiedossa jo ennen kuvausta, ja kuvaus laskutetaan etukäteen.

Dokumentaarinen kuvaus 286 e / ensimmäinen tunti, 153 e seuraavat. Sisältää n. 50 kuvaajan valitsemaa kuvatiedostoa per tunti.

Hääkuvaus (potretit ja vihkiminen) 349 e. Saatavilla vain rajoitettuina ajankohtina. Sisältää 15 koevedoksista valittavaa potrettikuvaa sekä n. 50 kuvaajan valitsemaa dokumentaarista kuvaa.

Hääkuvaus 8 h 1247 e. Sisältää n. 300 – 400 kuvatiedostoa. Matkakulut Tampereelta tai Kauhavalta 0,50 e/km.

Hääkuvaus 12 h 1647e. Sisältää n. 500 – 600 kuvatiedostoa. . Matkakulut Tampereelta tai Kauhavalta 0,50 e/km.

En pääsääntöisesti ota varauksia vastaan yli puolta vuotta etukäteen. Voit siis rohkeasti olla yhteydessä minuun lyhyelläkin varoitusajalla.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Kaikki hinnat ovat yksityisasiakashintoja.

Kuvia voi teettää paperikuviksi itse valitsemassaan paikassa.

Kuvia ei ole lupa luovuttaa kolmansille osapuolille

tai julkaista kaupallisissa yhteyksissä.

Kuvaaja pidättää myös itsellään oikeuden julkaista kuvia.